Také s radostí otrháváte náhodný malinový keř abyste zjistili, že to nevyjde ani na pěknou hrst? Tak teď máte možnost se nabažit dosyta! Na 70 gramů lyofilizovaných malin totiž bylo potřeba hned 490 gramů čerstvých plodů. A to už je pořádná porce, nemyslíte? Naše maliny si navíc můžete dopřát klidně po celý rok.
Lyofilizované maliny obsahují vitamin C, který podporuje udržení normální funkce imunitního systému. Zároveň je to také antioxidant, tudíž přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Na výrobu 70 g mrazem sušených malin v tomto tubusu bylo použito 490 g čerstvých plodů.
Lyofilizované ovoce má nepřeberné množství benefitů. Je křupavé, vydrží dluho i při pokojové teplotě a aby toho nebylo málo, skvěle chutná. Proces lyofilizace navíc zachovává velké množství vitamínů a dalších prospěšných látek, které obsahuje ovoce čerstvé. :-)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.